Az eperjesi izr. hitközség...
Krátko o zvolení nového predstavenstva židovskej cirkevnej obce v Prešove dňa 20. 01. 1901. Predsedom sa stal Dr. Marek (Márk) Ferbstein, hlavný župný lekár, podpredsedom Simon Fried, predsedom školskej stolice Dr. Teofil Rosenberg.