Megjegyzések : Főtisztelendő Kozora Endre kassai róm. kath. plébános-kanonok ur reflexióira - Homola, Štefan
Obsiahla odpoveď v súvislosti s uverejnením cirkevných štatistických údajov autorom v novinách Protestáns egyház a v Iskolai Lap, na článok v novinách Felsővidék. Autor uvádza niekoľko osobných údajov a poukazuje na náboženskú neznášanlivosť vyvolávanú katolíkmi.