Plébános beiktatás Szepsiben - A-s
Nestor Bercsinszky uviedol do úradu nového rímskokatolíckeho farára v Moldave nad Bodvou Ondreja (András) Magócsyho. Slávnosti sa zúčastnil aj prepošt z Jasova Dr. M. Takács.