Az eperjesi püspök ünneplése
Dr. Ján Váli (János Vályi) bol napadnutý pre jeho údajne nevlastenecký postoj. Teraz verejnosť vyjadrila svoju oddanosť. Sprievod s fakľami ho vyhľadal a menom prítomných sa prihovoril k nemu Albert Kubinyi, predseda kasína a advokátskej komory. Rehabilitovaný biskup sa poďakoval za prejav vernosti vlasteneckým príhovorom