Ezüstmisés lelkész
Rímskokatolícky farár vo Veľkej Suchej Vojtech (Béla) Bobák oslávil 25. výročie svojho kňazského účinkovania v lete 1901. Vyhľadávali ho veriaci z matkocirkvi i fílií a hoci boli Slováci s maďarskými zástavami a maďarsky ho pozdravovali.