A nagymihályi izraelita nőegylet...
Michalovský izraelitský ženský spolok mal výročné valné zhromaždenie v máji 1905. O. i. voľby predstavenstva spolku. Menoslov funkcionárov. Medzi funkcionárkami zodpovedný redaktor časopisu Felső-Zemplén Dr. J. Kállay zastáva funkciu tajomníka.