Bubics Zsigmond püspök Nagymihályon
Referát o pobyte košického rímskokatolíckeho biskupa v Michalovciach pri príležitosti birmovky v júni 1905. Popis vítania, prejavov. Cenným rysom návštevy je priateľský rozhovor biskupa s delegáciami iných konfesií, záujem o ich činnosť. [Iná správa na tej istej strane hovorí o 200-korunových peňažných daroch pre izraelitský židovský spolok, chudobných žiakov štátnej ľudovej školy, hasičov a nemocnicu.]