A tiszai ág. hitv. ev. egyházkerület...
V Tatranskej Lomnici sa konal výročný konvent Potisského evanjelického a. v. dištriktu pod predsedníctvom biskupa Pavla (Pál) Zelenku a dozorcu Arpáda Szentiványiho. Ráno sa zúčastnili služieb Božích v Tatranskej Lomnici.