A magyar nyelv ellen - P.A
S podpisom P. A. došiel do redakcie list, v ktorom sa sťažuje na dekana Justína Ventkóva v Poproči, že menovaný dekan znova zavádza slovenčinu do omše namiesto maďarčiny, napriek tomu, že 60% obyvateľov je maďarského cítenia.