A kassai ág. hitv. ev. I. egyházközség...
Uznesenie valného zhromaždenia cirkvi dňa 15. 06. 1902 v bodoch, medzi ktorými je aj odmietnutie pripojenia sa k tokajskému cirkevnému dištriktu a zotrvanie v dištrikte šiestich slobodných kráľovských miest. Mená členov 9-člennej komisie vo veci spojenia sa dvoch košických zborov. V otázke redukovania nemeckých bohoslužieb sa má jednať na nasledujúcom zhromaždení.