Lelkészválasztás
V evanjelickom a. v. cirkevnom zbore v Kežmarku zaplnili vakantnú kňazskú stanicu. Dňa [7. 09. 1902] bol zvolený väčšinou hlasov Fridrich Dianiška, kaplán z Budapešti, syn levočského farára Ondreja Dianišku.