Az abauji ev. ref. egyházmegye közgyűlése
Referát o zhromaždení v Košiciach v dňoch 3. a 4. 04. 1902, ktoré otvoril senior Koloman (Kálmán) Révész a kurátor Jozef (József) Meczner. Zo správy seniora o činnosti. Dištrikt má 72 cirkevných zborov, z čoho 12 je neobsadených.