Hitközségi választások
Po smrti Dr. Jakuba Moskovicsa sa uvoľnilo miesto predsedu židovskej náboženskej obce. Dňa 7. 12. 1902 bol zvolený na túto hodnosť Dr. Bernhard (Bernát) Sichermann. Zvolili aj dvoch členov zastupiteľstva, a to Dr. Samuela (Samu) Fényesa a Dr. Ignáca (Ignácz) Gaigera.