Egyházi körökből
V Odoríne sa stal farárom Eduard (Jenő) Haas, v Spišskom Podhradá sa stal rímkokatolíckym farárom Ján (János) Bednarik, náhradným lekárom u milosrdného rádu sa stal Ferdinand (Nándor) Pavlovics. Vo Švedlári bol vymenovaný za evanjelického a. v. farára jednohlasne Michal (Mihály) Faix.