Egyházmegyei közgyűlés - K.E
Konvent evanjelického reformovaného (kalvínskeho ) abovského seniorátu pod predsedníctvom seniora Kolomana (Kálmán) Révésza a seniorálneho kurátora Jozefa (József) Mecznera rokoval o personálnych otázkach v senioráte. Po konvente bol banket s prípitkami.