Plébános iktatás Eperjesen
Dňa 5. 07. 1903 bol inštalovaný v Prešove rímskokatolícky farár Vojtech (Béla) Zaborovszky. V predchádzajúci večer bol k jeho cti fakľový sprievod s preslovom predsedu živnostenského spoločenstva Karola (Károly) Pronera. Po inštalácii bol banket pre 200 osôb.