Az áji templom fölszentelése
Vo februári [1903] vyhorel kostol v Háji. Vysviacka opraveného kostola sa konala dňa 23. 08. 1903. Vysviacku vykonal dekan-farár Karol (Károly) Mohler. Po slávnosti sa uskutočnila voľba učiteľa. Za učiteľa bol zvolený Alexander (Sándor) Szabó, obyvateľ Turnianskeho Podhradia.