Püspöki jubileum
Dvadsaťročné jubileum gréckokatolíckeho biskupa Jána (János) Váliho v Prešove dalo príležitosť k slávnosti, ktorej sa zúčastnilo kňazstvo z celej diecézy, mesto Prešov a zastupiteľstvo Šarišskej župy. Slávnosti sa zúčastnila aj komisia gréckokatolíckych Maďarov vedená členom hornej snemovne Jenő Szabóm. Obdaril ho skvostnou pastierskou palicou a vyzdvihol jeho zásluhy na poli maďarskej liturgie