Püspöki jubileum
Dvadsaťročné jubileum gréckokatolíckeho biskupa Jána Váliho v Prešove dalo príležitosť k slávnosti, ktorej sa zúčastnilo kňazstvo celej diecézy, mesto Prešov a zastupiteľstvo Šarišskej župy. Slávnosti sa zúčastnila aj komisia gréckokatolíckych Maďarov vedená členom hornej snemovne Jenő Szabóm. Obdaril ho skvostnou pastierskou palicou a vyzvihol jeho zásluhy na poli maďarskej liturgie