Amerikai hivek az eperjesi püspöknek
Gréckokatolíckeho diecézneho prešovského biskupa Jána Váliho (János Vályi) pri príležitosti 20. výročia konsekrácie obdarovali 12 gréckokatolícki kňazi z Ameriky. Prostredníkom bol košický kanonik - prepošt Július (Gyula) Viszloczky, ktorý zakúpil dvojitú zlatú reťaž a diamantový kríž (zaslaná finančná čiastka 2000 korún). Dar bol biskupovi odovzdaný koncom decembra 1903. Biskup prijal dar s dojatím a prisľúbil poslať do Ameriky svoj portrét, na ktorom budú zachytené tieto dary