Bubics Zsigmond Kassán
Správa o tom, že košický biskup - vedec, ktorý väčšinu roka strávil v svojom byte v budove Maďarskej akadémie vied, sa rozhodol natrvalo vrátiť do Košíc. V budapeštianskom byte bude zriadené Széchyho múzeum.