A kassai püspökség százesztendős jubileuma 1804 1904
Krátky prehľad biskupstva a jeho organizácie od 23. 03. 1804, kedy kráľ František I. podpísal zriaďovacie listiny. Súčasne biskup Žigmund Bubič (Zsigmond Bubics) oslávil svoje 83. narodeniny.