A három kassai vértanu boldoggá avatása
Blahorečenie troch košických mučeníkov. Správa o rozhodnutí pápežského konzistória ohľadne blahorečenia Mareka (Márk) Körössyho, Štefana (István) Pongrácza a Melichara (Menyhért) Grodecza (košických mučeníkov). Súčasne bola blahorečená aj Johanna d'Arc.