Lelkészválasztás
Na miesto evanjelického farára vo Veľkom Slavkove po penzionovanom Jánovi (János) Schönwiesnerovi, bol zvolený Michal (Mihály) Fáix. Na volebnej schôdzi bol prítomný dekan vo Veľkej Lomnici Július (Gyula) Székely a Ján (János) Kulman, cirkevný dozorca v Stráňach pod Tatrami.