Leó pápa utolsó kinevezései
Pápež pred svojou smrťou vymenovala farára v Spišskom Podhradí Štefana (István) Zemancsika a spišského biskupského tajomníka Dr. Martina (Márton) Khebericsa za pápežských komorníkov. Pápež Pius X. menovania potvrdil.