Elhalt kanonok
Text oznámenia premonštrátskeho rádu o smrti jasovského kanonika, dlhoročného profesora košického a rožňavského premonštrátskeho gymnázia Augustína Antona (Ágoston Antal) Szignárovicsa vo veku 74 rokov, ktorý žil na penzii v Lelesi. Krátko z jeho životopisu.