Egyházi közgyülés
Referát o zhromaždení II. košického evanjelického a. v. cirkevného zboru dňa 7. 02. 1904 pod predsedníctvom cirkevného kurátora Jána (János) Kresza a kňaza Štefana (István) Homolu. O. i. na programe bola otázka zlúčenia sa s I. evanjelickým a. v. cirkevným zborom.