Választás az ev. ref. egyházmegyében
Správa o výsledku volieb 72 obcí na uvoľnené miesta v cirkevnej rade Abovského dištriktu. Cirkevným sudcom sa stal Barnabáš Idrányi, farár zo Slanca, svetským notárom Dr. Ondrej (Endre) Puky, župný hlavný notár v Košiciach. Menoslov ..., za ktorých bolo hlasované.