Ev. ref. egyházkerületi gyülés
Referát o výročnej schôdzi predtiského evanjelického reformovaného dištriktu dňa 26. 09. 1904 v Moldave nad Bodvou za predsedania biskupa Bartolomeja (Béla) Kuna a Vojtecha (Béla) Mecznera a za účasti hlavného župana Žigmunda (Zsigmond) Péchyho a podžupana Ondreja (Endre) Rakovszkého. Mená zvolených do funkcií z cirkevných i svetských kruhov.