A hatodik sz. kir. városi ev. egyházmegye...
Referát o valnom zhromaždení 4. 08. 1904 v Bardejove pod predsedníctom Gejzu (Géza) Benczúra a Ondreja (Andor) Dianišku. Zhromaždenie bolo posledným v 400 ročnej histórii mestského dištriktu, pretože pred reorganizáciu bude cirkev patriť do šarišsko-zemplínskeho dištriktu. Mená účastníkov za košický I. dištrikt.