Egyházi kinevezések a kassai egyházi megyében
Preložení boli títo kňazi: bardejovský katechéta Rudolf (Rezső) Prónai do Hertníka, Štefan (István) Cselényi do Humenného na miesto Valentína (Bálint) Árvayho Nagya, Ján (János) Figula do Solivaru, Ján (János) Ignác do moldavského okresu z Buzice. Za konzistoriálneho asessora boli menovaní Július (Gyula) Sidelszky z Košických Olšian, Ján (János) Bellis z Krásnej nad Hornádom a Peter (Péter) Degro z Čečejoviec. I. Korponay, profesor, bol preložený z Košíc do rímskokatolíckeho gymnázia v Gyule (HU).