Ünnepély az evangelikus templomban
Referát o oslávení 100. výročia položenia základného kameňa evanjelického a. v. kostola v Košiciach I. evanjelickou a. v. cirkvou s kňazmi Ľudovítom (Lajos) Draskóczym ml., Ľudovítom (Lajos) Liptaym a chórmajstrom Alexom (Elek) Augusztinym a II. cirkvou s kňazmi Júliusom (Gyula) Gregussom, Štefanom (István) Homolom a Vojtechom (Béla) Mohrom.