Kinevezések a kassai egyházmegyében
Správa o vymenovaní Petra (Péter) Dengróa, farára v Stropkove, neskôr v Čečejovciach, za konzistoriálneho asessora; do Moldavského obvodu Jána (János) Ignáca, farára v Buzici; Antona (Antal) Fischera, farára v Myslave, do Šacianskeho obvodu a Edmunda (Ödön) Kontza, farára v Kavečanoch, do Solivarského obvodu za poddekanov.