Jubiláló lelkész
Glosa o zásluhách evanjelického farára Gejzu (Géza) Jungmanna vo Vyšnej Kamenici o pomaďarčovanie slovenského obyvateľstva, v rámci ktorého sa konajú aj maďarské bohoslužby. Menovaný 30. 10. 1904 oslávil 25. výročie svojej kňazskej činnosti