Püspöki kitüntetés
Košický biskup Žigmund (Zsigmond) Bubics dokladom zo dňa 5. 11. 1904 vyznamenal biskupského ceremoniára Barnabáša (Barna) Tosta za zásluhy o košický tovarišský spolok. Menovanému bola udelená hodnosť konzistoriálneho asessora.