Református istentisztelet Iglón
Podľa uznesenia porady občanov kalvínskeho vierovyznania dňa 10. 11. 1904 v Spišskej Novej Vsi z popudu policajného kapitána Jána (János) Matolcsiho, požiadajú košického dekana Kolomana (Kálmán) Révésza na konanie evajelických bohoslužieb v tamojšom evanjelickom a. v. kostole. O jeho prepožičanie raz v mesiaci požiadajú evanjelickú a. v. cirkev.