Bubics püspök ünneplése
Na 17. výročie vysvätenia Žigmunda (Žigmond) Bubiča za biskupa, za košických cirkevných hodnostárov biskupa pozdravil veľprepošt Edmund (Ödön) Medveczky. Biskup odcestuje do Ríma, aby sa zúčastnil na vyhlásení košických mučeníkov za svätých.