A kézsmárki ág. ev. egyházközség...
Krátky referát o valnom zhromaždení cirkvi, na ktorom o. i. bola navrhnutá odmena riaditeľovi ľudovej a meštianskej školy Alexandrovi (Sándor) Kartocherovi za jeho viac ako švrťstoročnú prácu. Prerobený nákres náhrobného kameňa rodiny Grünvaldovej, ktorá pre cirkevný zbor zanechala dedičstvo v hodnote viac tisíc korún.