Lelkészválasztás
Správa o voľbe kandidáta na miesto farára evanjelickej a. v. cirkvi v Štóse farára Fridricha (Friedrich). Na jeho skúšobnej kázni bude prítomný košický farár Štefan (István) Homola ako delegát dekanátu.