A szepsi i Chewra Kadischa
Židovský spolok Chewra-Kadischa mal v Moldave nad Bodvou dňa 28. 12. 1905 (v nedeľu) svoju volebnú schôdzu, na ktorej sa stal jeho predsedom Adolf Weiszmann. Mená ostatných funkcionárov.