Uj egyházközség Eperjesen
Správa o prípravách na založenie kalvínskej cirkvi v Prešove s pôsobnosťou aj pre Spiš, a to v dome z pozostalosti M. Makóa, určenej pre cirkev. Duchovným šarišsko-spišskej misie bude B. Franeczel, farár z Vajkoviec.