Lelkészbeiktatás Nagyidán
V októbri 1906 inštalovali vo Veľkej Ide kaplána Štefana (István) Radácsyho z Tisza-nána (HU) za kalvínskeho farára. Obrad vykonal Belo Kovács, farár z Moldavy nad Bodvou. Po slávnosti bol spoločný obed.