Plébános beiktatás Sóváron
Dňa 30. 09. 1906 sa konala inštalácia vymenovaného farára v Solivare Štefana (István) Krucsiláka, ktorého inštaloval Anton (Antal) Korányi, prepošt z Bardejova. Prítomné osobnosti na slávnosti.