A kassai orth. izr. hitközség gyásza
Ortodoxná židovská náboženská obec v Košiciach má smútok nad úmrtím svojho hlavného rabína Mórica Jungreisza, ktorý pôsobil 33 rokov v cirkvi. Zomrel vo veku 63 rokov