Bubics Zsigmond püspök zsarolói
Text dopisu, podľa ktorého vyšetrovanie zistilo, že biskup sa dostal do rúk celej vydieračskej bandy. Medzi inými mladý muž vylákal od neho 300 000 korún na podplácanie pápežského nuncia k získaniu výnosného arcibiskupstva v Kalocsi (HU).