Bubics püspök műkincsei
Rozhodnutie súdnej tabule v Budapesti (HU) o prepustení na slobodu Filipa László a Jozefa Hajnóczyho na základe dvoch telegramov biskupa Bubiča. Texty telegramov. Na byte Lászlóa boli nájdené historické umelecké poklady vysokej hodnoty získané od biskupa Bubiča. Boli zabavené políciou.