A kassai izr. anyahitközség
Židovská náboženská obec v Košiciach v zasadnutí zastupiteľstva sa rozhodla utvoriť XV. obvod náboženskej obce a podľa dohody s náboženskou obcou v Rožňave, ktorá patrí k obvodu, vysiela 12 člen zastupiteľstva [?]. Voľba v tejto veci bude 6. 05. 1906 v kancelárii náboženskej obce.