Fordulat a Bubics ügyben
Býbalý košický biskup prehlásil, že trestné pokračovanie proti jeho bývalému tajomníkovi Jozefovi (József) Hajnóczimu a jeho druhovi, bolo zavedené bez jeho žiadosti. On sa zdržiaval v Badene a noviny mu nedávali do rúk, takže o ničom nevedel. Na základe tohto prehlásenia pokračovanie bolo zastavené.