Az uj orthodox főrabbi
Predseda ortodoxnej náboženskej obce v Košiciach Šimon Scharmann oznámil, že za hlavného rabína bol vyvolený syn zosnulého rabínaIgnác Jungreisz. Zmienka o pohrebe predchodcu Mórica Jungreisza.