Szólaljunk fel mi is - Rusznák, Mikuláš
Úvodník z pera gréckokatolíckeho hodnostára prešovskej diecézy venovaný problematike úpravy platov a dôchodkov nižšieho gréckokatolíckeho duchovenstva, ktoré navrhol hlavný notár Sopronskej župy Jenő Fertsák Katolíckej ľudovej jednote Sopronskej župy. Dr. Russnák predkladá túto záležitosť ako osvojenú aj kňazstvom prešovskej diecézy.